Belediye Sitesi
  • Hizmet için varız ihlara.bel.tr
  • Hoşgeldiniz Ihlara Belediyesi ihlara.bel.tr
  • Haber Başlık : HURDA SATIŞ İHALESİ İPTALİ
  • Haber Konu : HURDA SATIŞ İHALEMİZ İPTAL EDİLMİŞTİR.
  • Haber Tarih : 21.02.2022
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
T.C GÜZELYURT İLÇESİ Ihlara Belediye Başkanlığı HURDA SATIŞ İHALESİNİN İPTAL İLANI İşin Adı: Ihlara Belediyesi Hurda Satış İhalesi 1-İdarenin a- Adresi: Ihlara Ksb. Akpınar Mah. Atatürk Blv. No:21 Güzelyurt / AKSARAY b- Telefon No: 0 (382) 453 70 05 c- Elektronik Posta Adresi: ihlarabelediyesi@hs01.com.tr 2- İptal Edilen İhale İlanının Yayımlandığı Gazetenin Adı ve Tarihi: Aksaray Güncel Gazetesi / 09.02.2022 (ILNO1549023) 3- İhale İptal Tarihi: 16.02.2022 4- İptal Nedeni Veya Nedenleri: Ihlara Belediyesince 25.02.2022 tarihi Cuma günü saat 14.00’da 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu çerçevesinde İhale yoluyla satışı planlanan ve ilan edilen Belediyemiz garaj ve deposundaki atıl vaziyette bulunan muhtelif hurdalar ile ekonomik ömrünü tamamlamış araçların satış ihalesi, Makine Kimya Endüstrisi Kurumunun yazılı uyarısı üzerine konuya ilişkin olarak 3284 sayılı Kanuna istinaden ihale iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf